onsdag 3. april 2013

Pølsegrateng

Pølsegrateng


Pølsegrateng er en kjapp og kjempegod middag. Denne passer til ei lita form, nok til 1 barn og 1 voksen, er akkurat nok til oss to her siden jeg er sleeve operert.


Du trenger:
Fyll:
2 kyllingkjøttpølser
purre
champingon
2 never makaroni

Sett stekeovnen på 150 grader.
kok makaronien som anvist på pakken.
skjær opp kjøttpølsene i biter, skjær opp purren som du ønsker, del opp champingon. Stek pølsene og soppen, ha i purren til slutt, og la den så vidt frese litt i pannen. Ha dette i den ildfaste formen.

Hvit saus:
3 ss smør
2-3 ss hvetemel
melk
Parmesan
1 egg (kan sløyfes)
hvitløk
Urtesalt
salt 
pepper
muskatnøtt

Smelt smøret, ha i hvetemel og visp til det ikke er klumper. Spe ut med melk til du synes sausen er passe tykk. Ha i hvitløk om ønskelig, ha i en liten klype malt muskatnøtt. Smak til med salt og pepper. ha i egget, visp godt. til slutt har du i parmesan, og rører til den er smeltet. Hell over i den ildfaste formen, og strø over raspet ost. Sett i ovnen i 12 minutter.
Kjempegodt!
Du kan selvfølgelig tilsette andre ting, jeg har før brukt brokkoli og mais :)

God Middag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar