tirsdag 4. desember 2012

Dagens Middag:  Posjert kyllingfilet.


Fant dagens inspirasjon på matprat, men måtte modifisere litt før jeg var enig, så her får du min versjon.
Til 2 personer.

Du trenger: 
2 kyllingfilet
1-2 gullerøtter
1/2 liten kålrabi
1-2 vårløk
2 poteter
dill
Kyllingfond

Du gjør:
1.Kok opp10-15 dl vann, ha i 1 beger kyllingfond (eller 1 kyllingbuljonterning), kutt opp alle grønnsakene i terninger og ha de i kjelen når vannet koker. La grønnsakene koke i 8 minutter.

2. Del kylingfiletene i midten, skru ned platen så vannet såvidt koker, og ha i kyllingfiletene. La dem trekke i 10-15 minutter. Mens du venter, smak til kraften med herbamare urtesalt, pepper, finhakk dill og vårløk og tilsett mens kyllingen koker. 

3. Ta ut kyllingfiletene, og legg dem på ett fat. Rør ut maizenna i kaldt vann, og tilsett dette i kjelen, til du oppnår ønsket tykkelse. Når ønsket tykkelse er oppnådd legger du kyllingfiletene oppi gryta igjen, og lar dem trekke i 3 minutter.

Server rykende varm!
(er ikke verdens flinkeste til å ta bilder, men kan garantere att det smaker enda bedre enn det ser ut! )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar